sex hikaye

Miklós Molnár

 

director of photography, gaffer

Filmography

director of photography
 
2005 Egy naiv ember bársonyszékben
1987 A komáromi fiú
Micike és az Angyalok
1986 Egy szerelem három éjszakája
1983 Reggelire legjobb a puliszka
1974 Uraim, beszéljenek!
A medikus
Sosem lehet tudni
1972 Breuer Marcell
1971 Az ajtó
1970 Házassági évforduló
Buci királyfi megpróbáltatik
Anna Frank naplója
gaffer
 
2013 It's a long way

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family short film portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu