sex hikaye

Bertalan Solti

 

actor

Filmography

actor
 
1981 Villám
1980 A különc
1979 Idegenek
1978 Magyarok
Beszélgetések Szókratésszal
Békesség, ámen!
1977 Sophokles: Oedipus király
Két pisztolylövés
1975 Tűzgömbök
1974 Bánk Bán
Tigrisugrás
Segesvár
1973 Egy ember és a többiek
1971 Jöjjön el a Te országod
Vasárnapok
1970 Tizennégy vértanú
1958 Csempészek
1954 2x2 néha 5
Simon Menyhért születése
Életjel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu