sex hikaye

Gábor Kenyeres

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1974 Andrásfalviak betlehemes játéka Kakasdon
Magyar parasztbútorok
1972 Kísérleti dramaturgia
Casanova kontra Kékszakáll
1970 Antonius és Gugyerák
1969 Szemüvegesek
1968 Bors
1964 Levelek Júliához
1963 Aranykor
Színészek a porondon
1961 Gózon Gyula
Etűd, vívókról
director
 
1983 Csapda
1971 Végre, hétfő!
Drágám
Celofánvirágok
screenwriter
 
Celofánvirágok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation circus movie portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu