sex hikaye

György Révész

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1986 Akli Miklós
1984 Hanyatt-homlok
1983 Mint oldott kéve
1980 Magyarok a prérin
1977 Ki látott engem?
1976 Az öreg
Két pont között a legrövidebb görbe
1974 A Pendragon legenda
1973 Kakuk Marci
1972 Volt egyszer egy család
1970 Utazás a koponyám körül
1969 Az oroszlán ugrani készül
1967 Egy szerelem három éjszakája
1966 Minden kezdet nehéz
1965 Igen
1963 Hogy állunk fiatalember?
1962 Angyalok földje
1961 Négyen az árban
1958 Micsoda éjszaka!
1957 Éjfélkor
1956 Ünnepi vacsora
1954 2x2 néha 5
A hátvéd halála és feltámadása
screenwriter
 
1986 Akli Miklós
1980 Magyarok a prérin
1976 Két pont között a legrövidebb görbe
Az öreg
1974 A Pendragon legenda
1973 Kakuk Marci
1972 Volt egyszer egy család
1970 Utazás a koponyám körül
1969 Az oroszlán ugrani készül
1958 Micsoda éjszaka!
1957 Éjfélkor
A hátvéd halála és feltámadása
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Szécsényi - director of photography  (8)
Éva Ruttkai - actor  (6)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Tamás Major - actor  (6)
György Illés - director of photography  (5)
Klári Tolnay - actor  (5)
Péter Haumann - actor  (4)
Zoltán Kerényi - editor  (4)
Ádám Szirtes - actor  (3)

Genres

drama children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu