sex hikaye

István Dékány

 

director, screenwriter, director of photography, producer, writer

Filmography

director
 
2014 Csonka vágányon
2011 Bundicsfilm
Töredékek 2010-2011
2008 A zsögödi gazda - Nagy Imre
Imre Bácsi
Lánchídi csata
2007 Ők akik... a Cinema 64 Stúdió
2005 Szabad Ózd
Archibald és társai
2004 Képíró - Aba-Novák Vilmos
Atyák mestere
2003 A bálvány
Kollányiék almafája
2002 "Ne hagyjátok az iskolát"
Kerti ünnep
"Séta bölcső-helyem körül" - Ady Endre
2001 "A magok oltalmára..." - Erdélyi erődtemplomok
1999 Honvédcsaták
1998 Így fest Szász Endre
Budapesti bevetés
1996 Az én 56-om
1993 A szovjet birodalom tündöklése és bukása
Megbocsájtva de nem feledve
1992 A Regnum
1991 Testelhagyók
screenwriter
 
2011 Bundicsfilm
2008 Imre Bácsi
Lánchídi csata
2007 Ők akik... a Cinema 64 Stúdió
2005 Archibald és társai
2004 Atyák mestere
Képíró - Aba-Novák Vilmos
2003 Kollányiék almafája
A bálvány
2001 "A magok oltalmára..." - Erdélyi erődtemplomok
1998 Budapesti bevetés
director of photography
 
1998 Így fest Szász Endre
producer
 
2011 Bundicsfilm
writer
 
2014 Csonka vágányon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tibor Bucsek - director of photography  (13)
Judit Kollányi - editor  (6)
Miklós Szederkényi - production manager  (5)
Sándor Buglya - director  (5)
János Gulyás - director  (3)
Gábor Balog - director of photography  (2)
Ádám Prim - editor  (1)
Ágnes Szigeti - music  (1)
András Kisfaludy - director  (1)
András Péterffy - director  (1)

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu