sex hikaye

Sándor Boronkay

 

editor

Filmography

editor
 
1974 Szikrázó lányok
1973 Makra
Egy srác fehér lovon
1972 Hahó, a tenger!
1971 Hahó, Öcsi!
1970 Kitörés
1969 A tanú
A varázsló
Krebsz, az Isten
Sziget a szárazföldön
1968 Hazai pálya
Fejlövés
1967 Nyár a hegyen
1965 Szerelmes biciklisták
Tilos a szerelem
1964 Özvegy menyasszonyok
Nyáron egyszerű
1963 Hattyúdal
1962 Esős vasárnap
1961 Pesti háztetők
Mindenki ártatlan?
1960 Virrad
Rangon alul
1959 Vörös tinta
1958 Ház a sziklák alatt
1956 Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Simon Menyhért születése
Liliomfi
1942 A kétezerpengős férfi
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Bacsó - screenwriter  (10)
Ottó Forgács - director of photography  (7)
Gábor Koncz - actor  (6)
György Palásthy - director  (6)
Hilda Gobbi - actor  (6)
János Zsombolyai - director of photography  (6)
Sándor Pécsi - actor  (6)
Ádám Szirtes - actor  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (4)
Dezső Garas - actor  (4)

Genres

family drama children crime romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu