sex hikaye

György Gém

 

director

Filmography

director
 
1997 Hajrá Honvéd
1996 Sötét idők
1994 Dráma az EBU-ban
1993 Drezdai Zenei Ünnepi Játékok
Villik
1992 Az éjszaka
Reflexiók
Könnyek tengere
1991 Zseni és János
1990 A Revizor Chicagoban
1985 Az iskolamester
1984 Doktorrá fogadom
1982 Sanzonverseny
Halál
1981 Empátia
Börtönben az uram
1980 Modellfilm
1979 Playboy of the Western World
Synge
1978 COMECON
Szőrmentén
1977 Mese habbal
és a bogrács rotyog
Messner, a világ ura

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

László Bogdán - director of photography  (1)

Genres

dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu