sex hikaye

Tamás Lajos

 

director of photography, producer

Filmography

director of photography
 
2008 Para
Haza! Haza?
2007 Mester és tanítványok - Befejezetlen beszélgetések az operatőri mesterségről
2005 Day of Wrath
2003 Mindjárt meghalok
2002 Pockok
1997 Mari
1996 A halhatatlan kedves
Szivárvány havasán
Szeretem az embereket
Elektra Kft. avagy: bevezetés a kapitalizmus politikai gazdaságtanába
A népművészet örökösei
Hajlékbemutató
1995 Két arc
Országépítő - Csenger 1987-1955
Darabokra szaggattatol
1994 Te katonád voltam, Uram!
Bergengócia
1992 Egy diáktüzér naplója
producer
 
2013 Szabadság - különjárat
A legyőzhetetlenek

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama portrait thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu