sex hikaye

Ferenc Lengyel

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
2014 Parkoló
2013 Anyám és más futóbolondok a családból
2012 Mennyből az angyal
2010 Éji séták és éji alakok
Tiszta kézzel
2009 Adás
2008 Tabló
2007 Tanúvallomás
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi
2000 Parti Nagy Lajos: Mauzóleum
A leghidegebb éjszaka
1999 Portugál
1992 Egy diáktüzér naplója
1986 Villámfénynél
Mauzóleum
Pisztácia
Istennél a kegyelem!
Szentek és bolondok
Tasnádi István: Finito (Magyar zombi)
screenwriter
 
2014 Parkoló

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation family drama bio crime theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu