sex hikaye

Károly Kazimir

 

director, stage adaptation, writer

Filmography

director
 
1977 Ady novellák
1974 Az ezeregyéjszaka meséi
Kalevala
1973 Karagöz
1969 Kalevala
1967 Fiorenza
Thomas Mann: Mario és a varázsló
stage adaptation
 
1974 Kalevala
writer
 
1977 Ady novellák
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu