sex hikaye

Sándor Silló

 

director, screenwriter, associate, director of photography

Filmography

director
 
2009 REFLEX-film
2008 Mediawave koncertek 2008.
2007 Klipperek 2.0
Mediawave koncertek 2006. - Tobias Delius 4tet; The Thing
A Nemzeti Filmharmonikusok Erdélyben Kocsis Zoltánnal
2006 Mediawave koncertek 2006. - Dave Holland Quintet Marc Ribot's Ceramic Dog
Naplófilm, 12 voltam 1956-ban
Mediawave koncertek 2006. - Corvus Corax
2005 Mediawave koncertek 2005. - James Blood Ulmer Trió
Mediawave koncertek 2005. - Kevin MacKenzie's Vital Signs
Mediawave 2005. - Corkestra (Hollandia)
Mediawave 2005. - Norvég jazz
14. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál
Mediawave koncertek 2005. - Világzene a győri Széchenyi téren
Kevin MecKenzie's Vital Signs
A kékszakállú herceg vára
Mediawave 2005. - Free Music Ensemble
2004 Mediawave koncertek 2004. - Arve Henriksen
Turfáni képeslapok
Mediawave koncertek 2004. - Imperial Crowns
Könnyű zene, nehéz évek
Mediawave koncertek 2004. - Dél-alföldi Szaxofonegyüttes
Mediawave koncertek 2004. - William Parker Quartet & Leena Conquest
David Murray, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band koncertje
Mediawave koncertek 2004. - La PVC Salsa Band
Mediawave koncertek 2004. - Dave Douglas Quintet
Parno Graszt:Ünnepek és Hétköznapok
Mediawave koncertek 2004. - Dresch Quintet
2003 Mediawave koncertek 2003. - Szelevényi-Benkő-Geröly trió
Mozi zongorára
2002 Mediawave koncertek - David Murray Power Quartet
Mediawave koncertek - Savale Fanfare
Linda
Mediawave koncertek
Mediawave koncertek - Trevor Watts "Moiré Music Group"
2001 A csodálatos mandarin
Duna rapszódia - Európa kék szalagja
7 nap a világzene körül
1997 Acélhang
Mediawave koncertek 2002 - Izaline Calister Band
Magyar elsők
Kolozsvári operamesék
Mediawave koncertek - "Magyar improvizatív zene a Mediawave 2002-n"
screenwriter
 
2006 Naplófilm, 12 voltam 1956-ban
2005 A kékszakállú herceg vára
2003 Mozi zongorára
Magyar elsők
associate
 
2002 Mediawave koncertek - Savale Fanfare
director of photography
 
2004 Turfáni képeslapok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tibor Nemes - director of photography  (29)
Gábor Váradi - director of photography  (5)
Gábor Halász - director of photography  (4)
Jenő Hartyándi - director  (4)
Péter Dömötör - director of photography  (4)
Péter Móczán - producer  (4)
József Szolnoki - director of photography  (3)
Gergely Czigány - director of photography  (2)
Péter Nagy - director of photography  (2)
Sándor Csukás - director of photography  (2)

Genres

film etude educational concert dance historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu