sex hikaye

András Sipos

 

director, screenwriter, actor, news-editor

Filmography

director
 
2008 Emigránsok
Tíz év múlva - Családok
2007 Kolozsvári mozaik
2006 Megúsztuk!
Magyar évad Berlinben
Magyar évad - Essen
2005 Komorok
Banovich Tamás
Banovich nyolc van! (Tálentum)
Börtönévek
2004 Hidak Európába(n) - Magyar Intézetek a nagyvilágban
Az én Berlinem
2003 Új Pusztaszer
Hernádi Gyula 77 arca
A Berlini Zsidó Múzeum
Szabó István - Tálentum sorozat
2000 Apaképek
1999 Kriát Shma
1998 Száz vitéz
A Magyar Gimnázium, Kastl
Hazátlanok, sorakozó!
Száz vitéz - Somogyi Győző festményei
1996 Az én kis nővérem
1994 Alija
Lesz-e holnap?
1993 Igazak
1990 Lőrinc
1989 Statárium
1968 Krétarajzok
Kézjegy - Motívumkeresés Jancsó Miklóssal
Magyarok a falnál
Ópusztaszer
Tálentum
Az emlékezés kertje
screenwriter
 
2006 Magyar évad - Essen
2005 Banovich Tamás
Börtönévek
2004 Az én Berlinem
2003 Új Pusztaszer
Hernádi Gyula 77 arca
1996 Az én kis nővérem
1990 Lőrinc
Az emlékezés kertje
actor
 
1989 A férfi, aki virágot hord a szájában
news-editor
 
2003 A Berlini Zsidó Múzeum

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Adrienne Horváth - director of photography  (5)
Katalin Kolczonay - news-editor  (4)
Miklós Mánfai - director of photography  (4)
Tibor Bucsek - director of photography  (4)
Péter Vékás - director of photography  (3)
György Farkas - director  (2)
János Kende - director of photography  (2)
Lóránt Mertz - director of photography  (2)
Sándor Simó - director  (2)
Tamás Andor - director of photography  (2)

Genres

drama educational portrait dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu