sex hikaye

András Sólyom

 

director, director of photography, screenwriter, editor, producer

Filmography

director
 
2011 Töredékek 2010-2011
2007 56 villanás
2005 Kádár János utolsó beszéde
Poggyászunk, Kádár János
2004 Angelo mester fotografál
2003 André de Toth, a rendezők rendezője
2001 Konfesszió
2000 Kis Malac Nagy története
1999 Tükör
1998 Pannon töredék
1997 Ágy, asztal, tévé
1996 Érzékek iskolája
1994 Fotó Pozsony
1993 Főszerepben Fehér György
1990 Bíró Yvette filmkultúrája
1987 Dr. Minorka Vidor nagy napja
1983 Szegény Dzsoni és Árnika
Művészetek Völgye 2002
Zuárd
Az utolsó mohikán
II. Pécsi országos színházi találkozó
IX. Drámaíró Verseny
Nagyvárosi kanyarok
A Kádár-korszak demokratikus ellenzéke
POSZT
Szörényi Szabolcs forgalmista birodalma
Szerepek
Titanic Filmfesztivál
Osváth a Radnóti Színházban
Hangok a Blokádból
director of photography
 
2003 André de Toth, a rendezők rendezője
2002 Közellenség
2001 Konfesszió
2000 Kis Malac Nagy története
1999 Tükör
1998 Pannon töredék
1993 Főszerepben Fehér György
POSZT
screenwriter
 
2007 56 villanás
1998 Pannon töredék
1996 Érzékek iskolája
1983 Szegény Dzsoni és Árnika
editor
 
2001 Konfesszió
1996 Érzékek iskolája
producer
 
2001 Konfesszió
2000 Kis Malac Nagy története

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu