sex hikaye

Mária Kontra

 

director, screenwriter, news-editor

Filmography

director
 
2009 LEADER Hírmondó - Térségi sikerek
A Jászság festője, Gecse Árpád
A festő Hamza
2008 A templomtól a nagykeresztig - Szüreti felvonulás Egerszalókon
2007 Barangolás a Dörögdi-medencében
2006 Geológiai kincseink
2005 Aranyban álmodó
Mennyből az angyal
2004 A szigetvári vár
Szigeti veszedelem
Párizsi séta
Szarvasi séta
Viharsarki fák alatt
Pilisi sziklák
2003 A lovak festője
Udvardi Erzsébet - "Festőnek lenni nagyon jó"
Rejtett kincsek
Udvardi Erzsébet
2002 A Káli-medence kincsei
A lomha jószág
Varázslatos tanúhegyek
Páratlan panorámák
II. Szulejmán és Zrínyi Miklós Emlékpark
Ősvilági Pompei
screenwriter
 
2009 LEADER Hírmondó - Térségi sikerek
2008 A templomtól a nagykeresztig - Szüreti felvonulás Egerszalókon
2007 Barangolás a Dörögdi-medencében
2004 Viharsarki fák alatt
Szigeti veszedelem
2003 A lovak festője
2002 Varázslatos tanúhegyek
news-editor
 
2009 A Jászság festője, Gecse Árpád
LEADER Hírmondó - Térségi sikerek
A festő Hamza
2003 Udvardi Erzsébet - "Festőnek lenni nagyon jó"
Páratlan panorámák
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Mánfai - director of photography  (18)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)
László Reich - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Andrea Makó - director  (1)
Mihály Kis - director of photography  (1)
Péter Vékás - director of photography  (1)
Rózsa Gellér - director  (1)
Tibor Bucsek - director of photography  (1)
Zoltán Medgyesi - director of photography  (1)

Genres

film etude educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu