sex hikaye

Miklós Szinetár

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2001 A Nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1991 Fidelio
1989 Iphigenia Auliszban
A trónörökös
1988 Johann Strauss: A denevér
Mozart: Cosi fan tutte
1984 Offenbach: Hoffmann meséi
1982 Liszt Ferenc
1981 A kékszakállú herceg vára
1980 Szöktetés a Szerájból
1979 Az erőd
Rózsa Sándor
1978 Ibsen: A nép ellensége
1977 Rossini: A sevillai borbély
1975 Trisztán
Gianni Schicchi
1974 Aranyborjú
Dunakanyar
1971 Csárdáskirálynő
1970 Lengyel József: Igéző
A vörös macska
1969 Halálnak halála
Az ember tragédiája
1968 Bánk bán
1965 Háry János
1964 C'est la guerre
1963 Kálmán Imre: Csárdáskirálynő
Játék a kastélyban
Gianni Schicci
Wolfgang Amadeus Mozart: Cosi fan tutte
screenwriter
 
2001 A Nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1991 Fidelio
1979 Az erőd
1975 Trisztán
1971 Csárdáskirálynő
Wolfgang Amadeus Mozart: Cosi fan tutte
actor
 
2006 Az Árvai-Művek

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Melis - actor  (5)
László Bánki - dramaturg  (4)
Miklós Bíró - director of photography  (4)
Péter Huszti - actor  (4)
Dénes Gulyás - actor  (3)
Ferenc Kállai - actor  (3)
Kamill Feleki - actor  (3)
Miklós Benedek - actor  (3)

Genres

drama portrait theatre play historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu