sex hikaye

Zsuzsa Katona

 

director, screenwriter, riporter

Filmography

director
 
2011 Dokumentumfilm a Parafónia zenekarról
A zene ereje
2009 A herceg - Dr. Esterházy Pál élete
2007 Mindenütt idegen
2006 Az Árvai-Művek
2005 Harminckét sor
2004 Emléktöredék egy tanítóról
Fénylő szavak
2002 A szemtanú
screenwriter
 
2002 A hetedik szoba
2001 Őrangyalház
Előre mind, aki költő...! - 1956
riporter
 
2002 Orbán Ottó: Körtánc
Nagy Gáspár: Késői hódolat

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

László Reich - director of photography  (8)
Anna Mérei - director  (7)
Dániel Farkas - director of photography  (3)
Péter Nyeste - production manager  (2)
Péter Sass - editor  (2)
Tibor Belovári - sound  (2)
András Muhi - actor  (1)
Árpád Sopsits - actor  (1)
Baji Tibor Ifj. - director of photography  (1)
Bence Bartos - editor  (1)

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu