Print

Zsuzsa Katona

 

director, screenwriter, riporter

Filmography

director
 
2011 Dokumentumfilm a Parafónia zenekarról
A zene ereje
2009 A herceg - Dr. Esterházy Pál élete
2007 Mindenütt idegen
2006 Az Árvai-Művek
2005 Harminckét sor
2004 Fénylő szavak
Emléktöredék egy tanítóról
2002 A szemtanú
screenwriter
 
2002 A hetedik szoba
2001 Őrangyalház
Előre mind, aki költő...! - 1956
riporter
 
2002 Orbán Ottó: Körtánc
Nagy Gáspár: Késői hódolat

 

Reference

 

Credited with

László Reich - director of photography  
Anna Mérei - director  
Dániel Farkas - director of photography  
Péter Nyeste - production manager  
Péter Sass - editor  
Tibor Belovári - sound  
András Muhi - actor  
Árpád Sopsits - actor  
Baji Tibor Ifj. - director of photography  
Bence Bartos - editor  
Emőke Csengey - costume designer  
Gézáné Szüsz - actor  
György Durst - actor  
István Dala - director of photography  
Judit Somlai - actor  
Klára Spilák - actor  
László Hargittai - editor  
László Karsai - cast  
Miklós Szinetár - actor  
Péter Gothár - actor  
Péter Sas - editor  
Péter Somlai - producer  
Sándor Csukás - director of photography  
Zoltán Czigány - director  
Zoltán Kamondi - actor  

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |