sex hikaye

Patrícia Kovács

 

actor

Filmography

actor
 
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2009 Variációk
Szélcsend
Presszó 10 év
2008 9 és 1/2 randi
Presszó
2007 S.O.S. szerelem!
2006 Sztornó
2005 Oldalbordák
2002 Szerelemtől sújtva
1997 A Szórád-ház

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Sas - director of photography  (8)
Gábor Hevér - actor  (6)
Márton Miklauzic - director of photography  (6)
Judit Csikesz - screenwriter  (5)
Ferenc Elek - actor  (4)
Klára Major - editor  (4)
Adél Jordán - actor  (3)
Adél Kováts - actor  (3)
Adrienn Herczeg - actor  (3)
András Stohl - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama crime melodrama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu