Print

Szabolcs Hajdu

 

director, actor, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2012 Délibáb (Mirage)
The Gambler
2010 Bibliothéque Pascal
East Side Stories
2007 Off Hollywood
2005 Fehér tenyér
2004 Hétköznapi enciklopédia
2003 Tamara
2000 Macerás ügyek
1999 Kicsimarapagoda
1998 Necropolis
1997 A Művész
1996 Alkotmány utca 8.
Tolvajok
Titanic
actor
 
2011 The Legend
2003 Tarka képzelet
2000 Egyszer élünk
1999 A Morel fiú
1998 Keresztutak
1996 Caligula
1993 Ezüstkor
Jó éjt, királyfi
1991 Félálom
Ibsen: Peer Gynt
screenwriter
 
2012 Délibáb (Mirage)
2010 Bibliothéque Pascal
2005 Fehér tenyér
2004 Hétköznapi enciklopédia
2003 Tamara
2000 Macerás ügyek
1999 Kicsimarapagoda
1998 Necropolis
writer
 
2000 Macerás ügyek

awards

2001 Hungarian Filmweek: Best First Film
2006 Hungarian Filmweek: Best Director
2006 Trencianske Teplice Art Film Festival : Best Screenplay

 

Credited with

András Nagy - director of photography  
Domokos Szabó - actor  
Mónika Esztán - production designer  
Péter Politzer - editor  
Gábor Balázs - sound engineer  
Illés Nyitrai - actor  
János Rózsa - director  
Mátyás Erdély - director of photography  
Béla Barsi - editor  
Csaba Bollók - director  
Gábor Kovács - producer  
Krisztina Berzsenyi - costume designer  
Pellea Oana - actor  
Ági Pataki - producer  
Ágnes Kovács - actor  
Andrea Flesch - costume designer  
Andrea Taschler - production manager  
Attila Árpa - production manager  
Csaba Pék - production manager  
Dorottya Udvaros - actor  
György Molnár - director  
Imre Gelányi - actor  
István Bodzsár - producer  
István Kardos - screenwriter  
Iván Angelusz - producer  
József Vásári - actor  
Mónika Mécs - producer  
Péter Reich - producer  
Réka Lemhényi - editor  
Rita Dévényi - set designer  
Tamás Zányi - sound engineer  
Tibor Máthé - director of photography  
Tibor Mészáros - actor  
Valter Csonka - actor  
Vasluianu Andi - actor  
Zsolt Gazdag - actor  
Ádám Fiers - visual effects  
Ádám Nesselfeld - actor  
Ágnes Csere - actor  
Ágnes Mógor - editor  
Ágnes Pataki - producer  
Albert Camus - writer  
Alfréd Nagy - actor  
Andor Lukáts - actor  
András Szobrász - director of photography  
András Szőke - actor  
Andrea Szakács - editor  
Angi Gabriella B. - actor  
Anna Nagy - actor  
Attila Budaházi - producer  
Attila Kalmár - actor  
Attila Kozma - actor  
Balázs Galkó - actor  
Balázs Hujber - production designer  
Balázs Márton - director of photography  
Béla Szerednyey - actor  
Bernadett Visy - actor  
Boróka Bartha - actor  
Botond Csizi - editor  
Brigitta Bacskai - consultant  
Csaba Erős - asistant sound engineer  
Csaba Molnár - assistant director  
Csaba Pindroch - actor  
Csaba Ujvári - actor  
Csaba Újvári - actor  
Csilla Gévai - actor  
Dani Szabó - actor  
Dániel Garas - director of photography  
Dániel Reich - director of photography  
Diana Groó - director  
Dinică Gheorghe - actor  
Dóra Létay - actor  
Edit Kormos - actor  
Enikő Börcsök - actor  
Ernő Mesterházy - co-producer  
Éva Palotai - editor  
Éva Szentandrási - editor  
Éva Tímár - actor  
Félix Péter Mátyássy - production designer  
Ferenc Török - director  
Francisco Gózon - director of photography  
Gábor Garami - producer  
Gábor Karalyos - actor  
Gábor Kertai - editor  
Gábor Rajna - co-producer  
Gábor Sarudi - production manager  
Gábor Sipos - co-producer  
Gáspár Galgóczi - actor  
Gerda Pikali - actor  
Gergely Pohárnok - director of photography  
Gyöngyi Ferenczi - actor  
György Budai - producer  
György Kovács - asistant sound engineer  
György Réder - assistant of camera  
Hajnal Dancsházi - actor  
Hajnal Sellő - editor  
Hamori Andras - producer  
Imola Diószegi - actor  
István Balahoczky - music  
István Szaladják - director of photography  
Iván Darvas - actor  
Iván Dengyel - actor  
Iván Kamarás - actor  
János Bolgár - actor  
János Breckl - costume designer  
János Csáki - sound engineer  
János Xantus - director  
József Csala - production manager  
József Czintos - actor  
József Romvári - production designer  
József Szarvas - actor  
Judit Czakó - editor  
Juli Básti - actor  
Júlia Müller - actor  
Karina Kecskés - actor  
Károly Safranek - actor  
Kata Huszárik - actor  
Katalin Naszódi - production manager  
Lajos Áprily - translator  
László Garaczi - screenwriter  
László Hajdu - actor  
László Hargittai - editor  
László Jakab Orsós - dramaturg  
László Katona - actor  
László Mátray - actor  
László Rajk - set designer  
László Sinkó - actor  
László Szakács - actor  
László Veress - actor  
Lehel Kovács - actor  
Lincsi Vásári - actor  
Lóránd Váta - actor  
Lóránt Márton - actor  
Lujza Orosz - actor  
Marcell Miklós - actor  
Margit Lontay - actor  
Mari Csomós - actor  
Márk Bodzsár - director  
Márton Szirmai - director  
Mihály Győrik - screenwriter  
Mihály Szabados - actor  
Miklós Turek - actor  
Nagy Sándor Cs. - screenwriter  
Nóra Benkő - actor  
Olga Barabás - set designer  
Péter Grószmann - actor  
Péter Novák - actor  
Péter Vajda - director of photography  
Petra Szűcs - wardrobe  
Radies Orion - actor  
Réka Pelsőczy - actor  
Rudolf Várhegyi - sound engineer  
Sándor Gáspár - actor  
Sándor Kardos - director of photography  
Sándor Simó - producer  
Sándor Tar - writer  
Sándor Tiba - music  
Sándor Török - writer  
Shewfelt Kyle - actor  
Szabolcs Thúróczy - actor  
Tamás Keméyffy - director of photography  
Tamás Polgár - actor  
Teréz Mátrai - costume designer  
Teréz Vass - actor  
Teri Tordai - actor  
Tibor Égenhoffer - production designer  
Tibor Pálffy - actor  
Tibor Szabó - actor  
Tímea Buza - actor  
Tünde Bacskó - actor  
Vasilescu Răzvan - actor  
Vilmos Kun - actor  
Vilmos Thernesz - director of photography  
Vilmos Vajdai - actor  
Yvette Bozsik - actor  
Zoltán Bán - actor  
Zoltán Fülöp - actor  
Zoltán Lovasi - director of photography  
Zoltán Mucsi - actor  
Zoltán Papp - actor  
Zoltán Szabados - actor  
Zsolt Meskó - producer  
Zsolt Pacskovszky - screenwriter  
Zsuzsa Csákány - editor  
Zsuzsa Csisztu - actor  
Zsuzsa Mányai - actor  

Genres

adaptation drama bio educational experimental short film road movie satire thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |