sex hikaye

István Tényi

 

director, screenwriter, writer, news-editor, director of photography

Filmography

director
 
2006 Találkozás a kertben
2005 Baranyai ballada Koós Zoltánról
2004 Két asszony könnyei
2000 A színész és a forradalom
1999 A színész és a háború
1998 Balkezesség
Ballada a koránkelt harcosok hosszú meneteléséről
1997 Alternatívák
1996 Szabadulásra ítélve
1985 Fénykép a tanítványoknak Balázs Béláról
Lelkész a vasútépítésen
Borovi József és tanítványai
Életmű raktáron (Portréfilm Nagy Éva festőművészről)
A vád: népek barátsága elleni uszítás
Józsefvárosi ballada a szegénységről
Lejtőn felfelé pályázati úton
80 éves kortalálkozó
Végtelen napló
Pókerparti Aphroditéval
Azok a székely fiúk
Templomépítők
screenwriter
 
1998 Ballada a koránkelt harcosok hosszú meneteléséről
1996 Szabadulásra ítélve
writer
 
1985 Fénykép a tanítványoknak Balázs Béláról
news-editor
 
A hit szolgálatában
director of photography
 
Pókerparti Aphroditéval

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu