sex hikaye

Zsolt Döme

 

music

Filmography

music
 
1995 Éretlenek
1993 Privát kopó
1991 Família Kft.
1990 Napló apámnak, anyámnak
1988 Piroska és a farkas
1987 Napló szerelmeimnek
1985 Képvadászok
Kémeri
1984 Délibábok országa
1983 Míg új a szerelem
Hatásvadászok
1982 Napló gyermekeimnek
1981 Anna
A transzport
1978 Mednyánszky
1977 Fagyöngyök
Minibocs
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Márta Mészáros - director  (6)
Nowicki Jan - actor  (6)
Miklós Szurdi - director  (5)
András Szurdi - director  (4)
András Szalai - director of photography  (3)
Enikő Eszenyi - actor  (3)
Éva Kármentő - editor  (3)
Fanni Kemenes - costume designer  (3)
Péter Andorai - actor  (3)

Genres

family drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu