sex hikaye

Péter Tímár

 

director, editor, screenwriter, director of photography, writer

Biography

1968-tól amatőrfilmesként dolgozott. 1974-től filmgyári grafikus, majd trükk-készítő volt. 1984-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskola kameraman szakát. 1976-1985 között a Balázs Béla Stúdió tagja volt, ahol első experimentális filmjeit készítette el. 1985-ben rendezte első játékfilmjét Egészséges erotika címmel.

Filmography

director
 
2010 Zimmer Feri 2.
2008 Casting minden
2006 A Herceg haladéka
2004 Le a fejjel!
2001 Vakvagányok
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
Zimmer Feri
1997 Csinibaba
1996 Hajlékbemutató
1990 Csapd le csacsi!
1989 Mielőtt befejezi röptét a denevér
Hagyjátok Robinsont!
1987 Moziklip
1986 Asszociációtánc
1985 Egészséges erotika
1983 Freskó
1980 Summa
1979 Raszter
1976 Visus
Mozgókép-analízis
Csinibaba werk
editor
 
2008 Casting minden
2004 Le a fejjel!
2002 Na végre, itt a nyár!
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
Zimmer Feri
1997 Csinibaba
1996 Hajlékbemutató
1995 A részleg
1991 Melodráma
1990 Csapd le csacsi!
1989 Mielőtt befejezi röptét a denevér
Hagyjátok Robinsont!
A legényanya
1987 Moziklip
1985 Egészséges erotika
screenwriter
 
2010 Zimmer Feri 2.
2008 Casting minden
2006 A Herceg haladéka
2001 Vakvagányok
1998 Zimmer Feri
6:3 avagy, játszd újra Tutti
1997 Csinibaba
1996 Hajlékbemutató
1990 Csapd le csacsi!
1989 Mielőtt befejezi röptét a denevér
1987 Moziklip
1985 Egészséges erotika
director of photography
 
1988 A dokumentátor
1987 Moziklip
1986 Asszociációtánc
1983 Freskó
1982 In flagranti
1980 Summa
1979 Raszter
1976 Visus
Mozgókép-analízis
writer
 
2002 Na végre, itt a nyár!
1998 Zimmer Feri
1989 Hagyjátok Robinsont!
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Reviczky - actor  (6)
József Szarvas - actor  (6)
Judit Pogány - actor  (5)
László Gárdonyi - production designer  (5)
Péter Szatmári - director of photography  (5)
Sándor Kardos - director of photography  (5)
Dezső Garas - actor  (4)
Gábor Kálomista - producer  (4)
Zsuzsa Pártényi - costume designer  (4)
Károly Eperjes - actor  (3)

Genres

drama children musical satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu