sex hikaye

János Kulka

 

actor, narrator, presenter

Biography

1981-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1985-ig a Pécsi Nemzeti Színház tagja volt. 1985-től 1993-ig a kaposvári Csiky Gergely Színházban játszott. 1993-ban a Radnóti Színházhoz került. 2003-tól a Nemzeti Színház társulatának tagja. Díjai: Országos Színházi Találkozó legjobb férfi alakítás díja - 1988 Jászai Mari-díj - 1989 Kritikusok díja - 1989 Erzsébet-díj - 1994 Greguss-díj - 1994 Országos Színházi Találkozó legjobb férfi alakítás díja - 1995 Kritikusok díja - 1995 Érdemes művész - 1996 Kiváló művész - 2003 Gábor Miklós-díj - 2005 Súgó Csiga Díj - 2005 Színikritikusok Díja - A legjobb férfi főszereplő (III. Richárd, Nemzeti Színház) - 2005 Kossuth-díj - 2006

Filmography

actor
 
2014 A berni követ
Swing
2010 Test
2008 Kaméleon
2007 Kis Vuk
2006 A Herceg haladéka
Csehov szerelmei
2004 A Temetetlen halott - Nagy Imre naplója
Világszám!
Az ügynök élete
Mix
Életképek
2003 Kontroll
Apám beájulna
2001 Az utolsó blues
1997 Sok hűhó Emmiért
1988 Peer Gynt
1987 Szomszédok
1981 A filozófus
Kulka János
Istennél a kegyelem!
narrator
 
2006 Faludy szerelmei
2004 Az ügynök élete

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama crime political portrait theatre play thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu