sex hikaye

János Vecsernyés

 

director of photography, director, screenwriter, music

Filmography

director of photography
 
2010 Éji séták és éji alakok
Children of the Green Dragon
2009 Szíven szúrt ország
2008 Vacsora
2007 Zuhanórepülés
2006 Andersen, avagy a mesék meséje
Üvegtigris 2.
Children of glory
2004 Mix
1999 El Nino - A Kisded
1996 Törőcsik Mari
1995 Két arc
1993 Balkán! Balkán!
1992 Hoppá
Édes álom
Lement a Hold
1991 Mandulák
1989 Éjszaka
1988 Peer Gynt
1986 A karmester: Medveczky Ádám
Isten teremtményei
Ezredvégi beszélgetések 2.
Istennél a kegyelem!
Ezredvégi beszélgetések 1.
Autonómia szigetek
director
 
2011 Nyár utca, nem megy tovább
2009 Szíven szúrt ország
2006 Emelet
2004 Fejezetek az Erények könyvéből
2000 Kvartett
Magyar elsők
screenwriter
 
2006 Emelet
2000 Kvartett
music
 
1992 Édes álom

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Maár - director  (6)
Bence Miklauzic - director  (4)
Tamás Zilahy - director  (4)
Zoltán Rátóti - actor  (4)
Attila Madaras - sound engineer  (3)
Dezső Garas - actor  (3)
Dorka Gryllus - actor  (3)
István Gaál - director  (3)
István Iglódi - actor  (3)
János Derzsi - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action drama fiction educational crime portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu