sex hikaye

Gabriella Koncz

 

editor, co-director, actor

Filmography

editor
 
2011 Kaland
2010 Az Óperenciás tengeren is túl
Tisztaberek
A titkos szám
2009 A vágyakozás napjai
Bunkerember
Vadlány - Boszorkánykör
2008 Tabló
214-es Csapat
Andris
2007 Út Calarasiba - Egy sikeres vállalkozó képe
2006 Lopott képek
Élik az életüket - kárpátaljai szilánkok
Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
A kalaposmester
2005 Ég veled!
2004 Würth Ferenc és Fischer Antal
Uborkázók
2003 Mélyen őrzött titkok
Aranykalyiba
A boldogság színe
Gyanú
2002 Egy ház emlékei - Hetedíziglen
Fény hull arcodra
2001 Felhő a Gangesz felett
Mr. History (Csicsery-Rónay István történelmi hétköznapjai)
A láthatatlan ház
1999 Bulandzsiuk
1998 A rózsa vére
1997 A világ legkisebb alapítványa
Szökés
1996 Az asszony
Nem akarják irigyelni a holtakat
...kilenc órakor, kilenc estén át...
1994 Az igazi Mao
co-director
 
2001 Mr. History (Csicsery-Rónay István történelmi hétköznapjai)
actor
 
2007 Az utolsó szép film
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dezső Zsigmond - director  (10)
Andrea Kormos - production manager  (5)
Jenő Hábermann - producer  (5)
József Pacskovszky - director  (5)
Anna Györgyi - actor  (4)
Ferenc Szohár - producer  (4)
Gábor Ágoston - director of photography  (4)
János Erdélyi - director  (4)
Miklós Szederkényi - production manager  (4)

Genres

adaptation mockumentary drama bio educational crime portrait romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu