sex hikaye

Éva Palotai

 

editor

Filmography

editor
 
2011 A botcsinálta doktor
2010 Szégyen - Töredékek a huszadik századból
2009 Állomás – Kutyából nem lesz szalonna
2008 Májusi zápor
2006 Mesterművek a századforduló magyar építészetéből (Városházak)
Örkény lexikon
2003 Fiúk a házból
Telitalálat
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
Szent Iván napja
Palace of dreams
2001 A láthatatlan ház
1999 A Morel fiú
1998 Sako menyegzője
Sakó mennyegzője
1996 A rossz orvos
1986 Vakvilágban
1981 Cha-cha-cha
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zsolt Meskó - director  (4)
Iván Kamarás - actor  (3)
Károly Esztergályos - director  (3)
Mariann Takács - sound engineer  (3)
Nyika Jancsó - director of photography  (3)
Sándor Gáspár - actor  (3)
Sándor Kardos - director of photography  (3)
Attila Kaszás - actor  (2)
Dénes Szekeres - producer  (2)

Genres

adaptation drama educational satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu