sex hikaye

Tamás Szabados

 

director of photography, director, news-editor, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2006 A Camino
Családi kép tök jó helyen
Ki nyert? Ki veszített?
2005 Ispotály: Telkibánya kincse
2004 ...Szebb dolog, az végeknél
2003 Szürke kincsünk
2000 Európa kék szalagja, a Duna
Forrás-befoglalás
Írottkő Natúrpark
1996 Virág magyarok
Virág-Magyarok
1986 A fantasztikus nagynéni
1982 Három szabólegény
1981 A Hétpettyes Lovag
1977 Anyanyelvi nevelés
1976 Barátom, Bonca
1973 Legyen a Honthynál ma Budán
Gúnyos mosoly
1972 Szerelmespár
1968 Torzonborzka
Szokolay Sándor: Vérnász
Emberek a természetben
director
 
2006 Ki nyert? Ki veszített?
Családi kép tök jó helyen
A Camino
2005 Ispotály: Telkibánya kincse
2004 Európa, gazdagítunk!
...Szebb dolog, az végeknél
2003 Szürke kincsünk
2002 Jelfák
2000 Forrás-befoglalás
Írottkő Natúrpark
1996 Virág magyarok
Virág-Magyarok
Erdőjárók
Baktatásaim találkozásai
Virág-magyarok I.
A velemi gatter
Emberek a természetben
news-editor
 
2002 Jelfák
screenwriter
 
2006 Családi kép tök jó helyen

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation family children educational portrait nature travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu