sex hikaye

Róbert Bán

 

director, screenwriter, writer, dramaturg

Filmography

director
 
1994 A magyar amatőrfilm története
1993 A magyar szociofotó 100 éve
1992 Fejezetek a film történetéből
1987 A Jávor
Kártaaffér hölgykörökben
1986 Férfi és nő
1984 Hal négyesben
A férj vadászik
1983 Francia négyes
Ó idők, ó erkölcsök
A honti igricek
1982 Fogadó az "Örök világossághoz"
1980 Canterville-i kísértet
Évszakok
1979 A nagyenyedi két fűzfa
Tyúktolvajok
1977 Dóra jelenti
1976 Isten veled atomkor
Kísértet Lublón
1974 Szombat este
1973 Lányarcok tükörben
1972 Szerelem jutányos áron
1971 Víziók
A gyilkos a házban van
1970 Kétszer egy nem mindig kettő
1969 Miért is mentem hozzád feleségül?
1968 Mi lesz veled Eszterke?
Kétszer kettő
1967 Borika vendégei
1965 Játék a múzeumban
Róka fogta csuka
1963 Négyszemközt
Éjszaka is kézbesítendő
1961 Hajnal után sötétség
1959 Festenek a gyerekek
1955 Irány Varsó
Amerikai némafilm
Néhány perc Kabos Gyulával
screenwriter
 
2001 Vademberek
1979 A nagyenyedi két fűzfa
1976 Kísértet Lublón
Néhány perc Kabos Gyulával
writer
 
1987 A Jávor
dramaturg
 
1963 Meztelen diplomata
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational adventure crime comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu