sex hikaye

Sándor Vida

 

director, director of photography, camera technician

Filmography

director
 
2006 Mozart: C-dúr zongoraverseny - Kv 467 - Érdi Tamás zongorázik
2004 Csiperó 2004.
2003 Magyar Cukrászok és Szakácsok Luxemburgban
A három Bódi
Az úton végig kell menni
2002 Lánc lánc csillaglánc
2001 Munkácsy Károly portré
A damasztvirágok rajzolója
1994 A velemi vízimalom
director of photography
 
2003 Magyar Cukrászok és Szakácsok Luxemburgban
camera technician
 
2010 Birthday

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

fiction educational experimental short film concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu