sex hikaye

Péter Szoboszlay

 

director, screenwriter, cast

Filmography

director
 
2004 Füled érjen bokáig!
2000 100 éve történt
1996 Na... bumm!
1988 Tinti kalandjai
1977 Hé, Te!
Maszkok, lovak, szekerek
Úr ír!
Az ezredév
Rabló, pandúr
Ez a módi!
Beugrom a nagybőgőbe
Ujjgyakorlatok 2000-2002
Hogyan kerül Eszter az asztalra?
Fent és lent
On the Undeground
Száz éve történt - Nem tudok maga nélkül élni
Híveim, magyarok!
screenwriter
 
1996 Na... bumm!
1973 János vitéz
cast
 
2013 Pannónia Anno
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

film etude
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu