sex hikaye

László Cselényi

 

director, screenwriter, director of photography, original idea, writer, actor

Filmography

director
 
2008 ...És ilyen Lili!
2007 Ó, fényességes szép hajnal
Szíria - Az idő szárnyain
Nyitva látám mennyeknek kapuját...
2006 Azeri mozaik
Mátyás, a sosem volt királyfi
Csend
Csend - Héjja Sándor
2004 Magyar szellem a brit szigeten
Oroszlán és ökör
Hunok (a háztetőkön) Párizsban
2003 Sorompók
Korzikai kérdőjelek
2002 Kunok és bálványok
A megszállott
Vértanúink, hitvallóink
Egyiptom írnoka
Viaszfigurák
Viaszfigurák és gondolatok
Az utolsó pillanat
Én száz évre tervezek
Szegény Tisza, miért is bántjátok?
2001 Történelmet hazudni nem lehet
Kónya & Conia
Sinkovits Imre a mi képernyőnkön
2000 Betlehemes körút
Zenés Bibliai barangolás
Legendárium: Teller
István, az egyetemes szent
1999 Kinga üzenete
Tükör
Baránszky László
1998 Teremtés az erdei tisztáson
Egy lány elindul
1997 Etus néni
Keresztelő
Tekercsek vándortarisznyában
Színészportrék
"Vasfüggöny"
1996 Zsoltárok
Minoritates Mundi
1994 Hidegrázás
Volt egyszer egy kis zsidó
Időgörbülés - Tunézia
1993 Ördögváltozás Csíkban
Kanári - Kosztolányi Dezső
1991 Tavaszi mámor...
1987 Csillagvitéz
Honvágy Tamás Gábor módra
Varga Sinai Gizella és társai - Teherán, 1994.
Tálentum
In memoriam Reményik Sándor
Magyar Európa
Szent Benedek lányai I-II.
Láss! Hallgass! Érezz!
screenwriter
 
2007 Ó, fényességes szép hajnal
2002 Viaszfigurák és gondolatok
2000 Zenés Bibliai barangolás
1997 "Vasfüggöny"
1991 Tavaszi mámor...
director of photography
 
2007 Szíria - Az idő szárnyain
1996 Zsoltárok
original idea
 
2008 Állomás
writer
 
In memoriam Reményik Sándor
actor
 
2007 Európai biográfiák kelettől nyugatig

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Zalányi - director of photography  (26)
László Ramm - director of photography  (9)
Péter Molnár - director of photography  (6)
András Sütő - writer  (4)
Zsolt Tóth - director of photography  (4)
Erika Katona - presenter  (3)
Péter Vékás - director of photography  (3)
Rezső Wonke - director of photography  (3)
Zsolt Balogh - director  (3)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)

Genres

family drama educational portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu