sex hikaye

László Cselényi

 

director, screenwriter, director of photography, actor, original idea, writer

Filmography

director
 
2008 ...És ilyen Lili!
2007 Nyitva látám mennyeknek kapuját...
Ó, fényességes szép hajnal
Szíria - Az idő szárnyain
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi
Csend
Csend - Héjja Sándor
Azeri mozaik
2004 Oroszlán és ökör
Hunok (a háztetőkön) Párizsban
Magyar szellem a brit szigeten
2003 Sorompók
Korzikai kérdőjelek
2002 Viaszfigurák és gondolatok
Az utolsó pillanat
Én száz évre tervezek
Szegény Tisza, miért is bántjátok?
Kunok és bálványok
A megszállott
Vértanúink, hitvallóink
Egyiptom írnoka
Viaszfigurák
2001 Sinkovits Imre a mi képernyőnkön
Történelmet hazudni nem lehet
Kónya & Conia
2000 István, az egyetemes szent
Betlehemes körút
Zenés Bibliai barangolás
Legendárium: Teller
1999 Baránszky László
Kinga üzenete
Tükör
1998 Teremtés az erdei tisztáson
Egy lány elindul
1997 Színészportrék
Tekercsek vándortarisznyában
"Vasfüggöny"
Etus néni
Keresztelő
1996 Zsoltárok
Minoritates Mundi
1994 Hidegrázás
Volt egyszer egy kis zsidó
Időgörbülés - Tunézia
1993 Ördögváltozás Csíkban
Kanári - Kosztolányi Dezső
1991 Tavaszi mámor...
1987 Csillagvitéz
Szent Benedek lányai I-II.
Láss! Hallgass! Érezz!
Honvágy Tamás Gábor módra
Varga Sinai Gizella és társai - Teherán, 1994.
Tálentum
In memoriam Reményik Sándor
Magyar Európa
screenwriter
 
2007 Ó, fényességes szép hajnal
2002 Viaszfigurák és gondolatok
2000 Zenés Bibliai barangolás
1997 "Vasfüggöny"
1991 Tavaszi mámor...
director of photography
 
2007 Szíria - Az idő szárnyain
1996 Zsoltárok
actor
 
2007 Európai biográfiák kelettől nyugatig
original idea
 
2008 Állomás
writer
 
In memoriam Reményik Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Zalányi - director of photography  (26)
László Ramm - director of photography  (9)
Péter Molnár - director of photography  (6)
András Sütő - writer  (4)
Zsolt Tóth - director of photography  (4)
Erika Katona - presenter  (3)
Péter Vékás - director of photography  (3)
Rezső Wonke - director of photography  (3)
Zsolt Balogh - director  (3)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)

Genres

family drama educational portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu