sex hikaye

László Vajda

 

actor

Filmography

actor
 
1996 Zsúfolt délután
1995 Erdélyi dekameron
1994 Goldoni: Az új lakás
1993 Sose halunk meg!
Spiró György: Csirkefej
1992 Anna filmje
1991 És mégis
1989 Tutajosok
1988 Az új földesúr
A tanítónő
1987 A Pacsirta
1986 A falu jegyzője
1985 Eszterlánc
1984 Rafinált bűnösök
1983 Sértés
A hallgatag hölgy
Talpra, Győző!
Míg új a szerelem
Hófehér
1982 Három szabólegény
1981 A filozófus
1979 A három jószívű rabló
1978 Bolondok bálja
1977 Ivanov
Az ész bajjal jár
1976 Optimista tragédia
1973 Patika
Egy ember és a többiek
1969 Halálnak halála
Ajándékot Télapónak
Az én nevem Jimmy

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu