sex hikaye

Károly Scheibner

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2008 Zorán - A dalok és mi
Ha tudni akarod
2007 Mária
J. S. Bach - Malek Miklós: Mária - Égi szerelem
2004 Omega koncert
1996 Zorán - Az elmúlt 30 év
1995 Volt egyszer egy egyetem...
1986 Charlie nénje
1982 Nők iskolája
1980 Faustus
Csontváry - avagy a világhódító hun
Miért hagytuk, hogy így legyen?

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational concert music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu