sex hikaye

László Vitézy

 

director, producer, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2007 A Hortobágy legendája
2005 Becsület napja Demecser
1996 Kavics a síron
1986 Érzékeny búcsú a fejedelmtől
1984 Reformgondolatok
1982 Vörös föld
1977 Mit látnak az iskolások?
1975 Nevelésügyi sorozat I-V.
1973 Nevelésügyi sorozat 1.
1972 Tagfelvétel
Az Illés-sztori
100 kép a XX. századból
producer
 
2001 Szegény kisfiú
Emberek - Homo provintialis
2000 Mostohák
Porrajmos - Cigány holokauszt
Rádió..., Feketezene..., FM98
screenwriter
 
2007 A Hortobágy legendája
actor
 
1988 Tűrhető Lajos
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children educational portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu