sex hikaye

Tibor Nemes

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2008 Csak egy szög
Tűzorgona
Arcok a homályból
Mediawave koncertek 2008.
2007 Klipperek 2.0
Mediawave koncertek 2006. - Tobias Delius 4tet; The Thing
A Nemzeti Filmharmonikusok Erdélyben Kocsis Zoltánnal
Mundi Romani
2006 Életek éneke
Mediawave koncertek 2006. - Dave Holland Quintet Marc Ribot's Ceramic Dog
Mi van veled Nyilas Misi?
A két Bolyai - Variációk egy drámára
Mediawave koncertek 2006. - Corvus Corax
2005 Mediawave 2005. - Norvég jazz
Mediawave koncertek 2005. - Világzene a győri Széchenyi téren
Kevin MecKenzie's Vital Signs
Mediawave 2005. - Free Music Ensemble
Mediawave koncertek 2005. - James Blood Ulmer Trió
A kékszakállú herceg vára
Mediawave koncertek 2005. - Kevin MacKenzie's Vital Signs
Mediawave 2005. - Corkestra (Hollandia)
2004 Mediawave koncertek 2004. - William Parker Quartet & Leena Conquest
Könnyű zene, nehéz évek
Mediawave koncertek 2004. - La PVC Salsa Band
Mediawave koncertek 2004. - Dave Douglas Quintet
David Murray, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band koncertje
Mediawave koncertek 2004. - Dresch Quintet
Mediawave koncertek 2004. - Arve Henriksen
Mediawave koncertek 2004. - Imperial Crowns
Mediawave koncertek 2004. - Dél-alföldi Szaxofonegyüttes
2003 Bolondok éneke
2001 A csodálatos mandarin
1999 Videólevél
Pattogatott kukorica
1998 Keleti táncvihar
1997 Acélhang
1996 Az ablakok (részlet): Levél
Fekete-piros tánc
1100 év Európa közepén
1995 Fejezetek a magyar film történetéből
Volt egyszer egy egyetem...
1994 ...és a Mika?
1993 Nyugattól keletre, avagy a média diszkrét bája
Kolozsvári operamesék
Tálentum
Verbunkok a Kárpát-medencében
Kiss B. Attila
Dresch Dudás Mihály
Bocsárdi László
Magyar elsők
director
 
Tálentum
Kamaszkorunk legszebb nyara: Amerika
Dresch Dudás Mihály
Bocsárdi László

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Silló - director  (29)
Hédi Sztanó - director  (5)
Csaba Bereczki - director  (4)
Péter Gábor - director  (4)
Árpád Könczei - director  (3)
Ferenc Grunwalsky - director  (3)
Gábor Váradi - director of photography  (3)
Gergely Czigány - director of photography  (3)
Péter Dömötör - director of photography  (3)
Péter Móczán - producer  (3)

Genres

drama educational concert portrait theatre play dance travel comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu