sex hikaye

János Tari

 

director, director of photography, editor

Filmography

director
 
2011 Töredékek 2010-2011
2008 Majd az idő kipörgeti - Portréfilm Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutatóról
2007 Pávaének - Kodály Zoltán tiszteletére
2006 Ördögmalom
2005 Bolondmalom
Nekem a múzeum a fél életem volt...
2004 A martonyi mesekirály
Makó
A herencsényi mesemondó
2002 Nemzeti jelképek a magyar népművészetben
Távoli templom
Utazás kultúrák között
A tündérek ajándéka - Gadányi Pál dudakészítő
1999 Fazekasság I. - Az edénykészítés gyakorlata
1998 Minden kocka érték
Az antropológiai film
1989 Áldozati rítusok az udmurtoknál
Nagyon jó volt parasztnak lenni...
Hinták és hintások II. - Ördögmalom-A hinták már nem építenek házakat
Mezőkövesd (Magyar tájak néprajzi felfedezése)
director of photography
 
2008 Majd az idő kipörgeti - Portréfilm Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutatóról
2007 Pávaének - Kodály Zoltán tiszteletére
2006 Ördögmalom
2004 A herencsényi mesemondó
2002 A tündérek ajándéka - Gadányi Pál dudakészítő
Nemzeti jelképek a magyar népművészetben
Távoli templom
Utazás kultúrák között
2001 Festett templomi famennyezetek
1999 Fazekasság I. - Az edénykészítés gyakorlata
1998 Minden kocka érték
editor
 
1961 Mozgóképek cigányokról

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu