sex hikaye

Lauró István Bácskai

 

director

Filmography

director
 
1985 Üvegvár a Mississippin
1982 Rutinmunka
1981 Utolsó alkalom
1979 Mese habbal
1978 Keménykalap és krumpliorr: Kell egy veréb
Keménykalap és krumpliorr
Keménykalap és krumpliorr: A tettes lépre megy
Keménykalap és krumpliorr: Valódi oroszlánbőgés
1974 Megtörtént bűnügyek
1973 Bajuszverseny
1972 Nápolyt látni és...
1971 Nyulak a ruhatárban
1970 Gyula vitéz télen-nyáron
1968 A Hamis Izabella
1965 Randevú a Vörös téren
1963 Igézet
Keménykalap és krumpliorr: Éljen Bagaméri Elemér
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Alfonzó - actor  (5)
Gábor Berkes - actor  (5)
Gábor Szűcs - actor  (5)
Antal Páger - actor  (4)
Árpád Gyenge - actor  (3)
Mária Fekete - costume designer  (3)
Miklós Herczenik - director of photography  (3)
András Polgár - screenwriter  (2)

Genres

children adventure crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu