sex hikaye

Tamás Sas

 

director of photography, director, screenwriter, producer, editor

Filmography

director of photography
 
2009 Szélcsend
2008 Papírkutyák
2006 Egy bolond százat csinál
USTI OPRE - Éleszd a tüzet!
2003 Boldog Születésnapot
2001 Bozsik Yvette
1999 Kalózok
1998 Presszó
Romani Kris - Cigánytörvény
The Fall
1997 Tamás és Juli
1995 Csajok
1993 Gyerekgyilkosságok
Európa messze van
1992 A nyaraló
1991 Árnyék a havon
1990 Bíró Yvette filmkultúrája
1986 Gondviselés
director
 
2011 S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2009 Presszó 10 év
Szinglik éjszakája
Szélcsend
2008 9 és 1/2 randi
Presszó
2007 S.O.S. szerelem!
2006 USTI OPRE - Éleszd a tüzet!
2003 Apám beájulna
2002 Szerelemtől sújtva
1999 Rosszfiúk
Kalózok
1998 Presszó
1985 W
Miskolc
screenwriter
 
2008 9 és 1/2 randi
2006 USTI OPRE - Éleszd a tüzet!
2003 Apám beájulna
2002 Szerelemtől sújtva
1999 Rosszfiúk
1998 Presszó
producer
 
2011 S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2009 Presszó 10 év
editor
 
2002 Szerelemtől sújtva
1998 Presszó
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2003 Cairo International Film Festival: Best Artistic Contribution

 

Credited with

Gábor Hevér - actor  (7)
Gábor Máté - actor  (7)
Klára Major - editor  (7)
Márton Miklauzic - director of photography  (7)
András Stohl - actor  (5)
Andrea Söptei - actor  (5)
Judit Csikesz - screenwriter  (5)
Adél Kováts - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

action drama musical portrait romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu