sex hikaye

Géza Pörös

 

director, news-editor, producer, editor-riporter

Filmography

director
 
2007 Gdyniai emlékképek
2004 Hidak Európába(n) - Magyar Intézetek a nagyvilágban
2001 A zeneszerző: Wojciech Kilar
1999 Félelmen túli tartomány
1997 A bukás hősei
Pásztóiak
33 éve készült a Sodrásban
Gdyniai mérleg
news-editor
 
2007 A Városligeti fasortól a Milánói Scáláig
producer
 
2002 Simó Sándor
editor-riporter
 
Gazdag pillanatok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu