sex hikaye

Balázs Sára

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2009 Református istentisztelet Budapest-Békásmegyerről
Orgonahangverseny Gyulafehérváron
Állomás – Kutyából nem lesz szalonna
2008 Állomás
A Szeretet Lángja
Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson
2006 A vélt szabadság ára
Memento
2005 Történelmi unitárius istentisztelet Várfalváról
Költők márciusa
Egy XXI. századi szabadságharcos - Vetró András
2004 Erdély 1956
Nagyboldogasszony napi búcsú közvetítése Mátraverebély-Szentkútról
Csángó szentmise közvetítése felvételről Csíksomlyóról
2003 Szól a tárogató
1956 - Erdély
2002 Életút - Vitéz Bánkuty Géza
Tompa Gábor rendező
W. A. Mozart: Kis éji zene Kv 525
2000 Pege Aladár jubileumi koncertje
Eötvös Péter
1999 Színházépítők
Árnyékban
1998 A rózsa vére
1997 Alternatívák
1996 A vád
"Harmadik szem"
1994 Törvénytelen
1993 Aki magyar, velünk tart
Vigyázók
1991 És mégis
Könyörtelen idők
1988 Utóirat
Magyarország anno...
Széchenyi
Bródy János koncert
Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester
Lovas sportok viadala - Sóskút 2001
A hidak
Hot Jazz Band
Bach: 5. Brandenburgi verseny, BWV 1050
Mindszenty-zarándoklat
In memoriam Németh László
Karing szo me phirav
Takáts Gyula
director
 
2004 Alice Csodaországban
2003 Sass Sylvia
Szól a tárogató
2002 Lakatos Menyhért
A fehér hunok Belső-Ázsiában
Tompa Gábor rendező
2000 Novák Ferenc
Eötvös Péter
1999 Színházépítők
Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester
A hidak
Távol Kazahsztánban
In memoriam Németh László
Karing szo me phirav
Tálentum
Ligeti György köszöntése
Takáts Gyula
10 éves a Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar
Magyar művészet Itáliában

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Horváth - director of photography  (6)
György Ordódy - director  (5)
Sándor Sára - director of photography  (5)
Eszter Major - director of photography  (3)
Sándor Gáspár - actor  (3)
Andrea Makó - director  (2)
Anna Györgyi - actor  (2)
Attila Apró - director  (2)
Bözse Soltész - actor  (2)

Genres

drama film etude educational concert crime portrait satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu