sex hikaye

Balázs Sára

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2009 Református istentisztelet Budapest-Békásmegyerről
Orgonahangverseny Gyulafehérváron
Állomás – Kutyából nem lesz szalonna
2008 Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson
Állomás
A Szeretet Lángja
2006 A vélt szabadság ára
Memento
2005 Egy XXI. századi szabadságharcos - Vetró András
Történelmi unitárius istentisztelet Várfalváról
Költők márciusa
2004 Csángó szentmise közvetítése felvételről Csíksomlyóról
Erdély 1956
Nagyboldogasszony napi búcsú közvetítése Mátraverebély-Szentkútról
2003 Szól a tárogató
1956 - Erdély
2002 Tompa Gábor rendező
W. A. Mozart: Kis éji zene Kv 525
Életút - Vitéz Bánkuty Géza
2000 Pege Aladár jubileumi koncertje
Eötvös Péter
1999 Árnyékban
Színházépítők
1998 A rózsa vére
1997 Alternatívák
1996 A vád
"Harmadik szem"
1994 Törvénytelen
1993 Vigyázók
Aki magyar, velünk tart
1991 Könyörtelen idők
És mégis
1988 Utóirat
Bach: 5. Brandenburgi verseny, BWV 1050
Mindszenty-zarándoklat
In memoriam Németh László
Karing szo me phirav
Takáts Gyula
Magyarország anno...
Széchenyi
Bródy János koncert
Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester
Lovas sportok viadala - Sóskút 2001
A hidak
Hot Jazz Band
director
 
2004 Alice Csodaországban
2003 Szól a tárogató
Sass Sylvia
2002 Tompa Gábor rendező
Lakatos Menyhért
A fehér hunok Belső-Ázsiában
2000 Novák Ferenc
Eötvös Péter
1999 Színházépítők
In memoriam Németh László
Karing szo me phirav
Tálentum
Ligeti György köszöntése
Takáts Gyula
10 éves a Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar
Magyar művészet Itáliában
Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester
A hidak
Távol Kazahsztánban

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Horváth - director of photography  (6)
György Ordódy - director  (5)
Sándor Sára - director of photography  (5)
Eszter Major - director of photography  (3)
Sándor Gáspár - actor  (3)
Andrea Makó - director  (2)
Anna Györgyi - actor  (2)
Attila Apró - director  (2)
Bözse Soltész - actor  (2)

Genres

drama film etude educational concert crime portrait satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu