sex hikaye

Ágnes Matula

 

news-editor, director, felelős szerkesztő

Filmography

news-editor
 
2006 "Tükröt tartani e ragyogásnak"
2004 Torino 2004. - Hol tart ma a lepelkutatás?
2003 Népzenebiológia
"Gondolatok a digitális könyvtárban"
Bernard Le Calloc'h, a "magyarbarát"
2002 A jászol bölcsője
2001 "Ó, szép fenyő..."
"Nihil mihi"
Képzeletem emlékezés
Históriás történeti játszóház
Édesanyák - a rivaldafényből
125 kép az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történetéből
director
 
2006 "Tükröt tartani e ragyogásnak"
2002 Jelkereszttől a Szent György keresztig
A csipkék királynője
A kisdedóvók védangyala
 
"A vers az, amit mondani kell."

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu