sex hikaye

Zsolt Balogh

 

director, screenwriter, director of photography, writer

Filmography

director
 
2008 Kelj fel és járj!
Állomás
2005 A szellem napvilága
2004 Az én évszázadom
2002 A Magyar Táncművészeti Főiskola
Ahol a birkák térdet hajtanak
Nemzedékek egymás közt
2001 Beszélő emlékházak
Tízparancsolat ma
Mikor síel az oroszlán?
2000 Cakó Ferenc
Karácsonyi varázslat
1999 Ez volt a divat, ez lett a divat
1998 Marinka
1997 400 ezer nap
János Vitéz
Színészportrék
1996 Ostromnapok
Szarajevó kávéház
Szelídek
1993 Szökevény
1992 Hétvége
Jónás könyve
1991 Petőfi Sándor: Az apostol
1990 Protokoll
1989 1968
Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
Kastély csillagfényben
Karácsonyi Babatár
1986 Vásár
1981 Öröm
Négyszázezer nap
Itthon otthon
Veinhageni rózsabokrok
Jókai Mór és az írói népszerűség
Szabadi Vilmos
Magyar elsők
Az Újhold tegnap és ma
Kiválasztottak
János és Viola
Vigyázz, Zsófi!
Jonás Tamás: Jézus Csernelyben
Tálentum
Húsvét szent Tavasza
screenwriter
 
2008 Kelj fel és járj!
2001 Mikor síel az oroszlán?
2000 Karácsonyi varázslat
1996 Szarajevó kávéház
1989 Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
1986 Vásár
Jonás Tamás: Jézus Csernelyben
Veinhageni rózsabokrok
János és Viola
Vigyázz, Zsófi!
director of photography
 
1998 Marinka
1997 Színészportrék
writer
 
1996 Szelídek
1992 Hétvége

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Csukás - director of photography  (10)
Ágnes Újhelyi - screenwriter  (4)
Éva Ágh - actor  (4)
Frigyes Marton - director of photography  (3)
László Cselényi - director  (3)
Ágnes Szigeti - music  (2)
András Nagy - screenwriter  (2)
András Szalai - director of photography  (2)
Antal Cserna - actor  (2)
Balázs Sára - director of photography  (2)

Genres

drama educational adventure portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu