sex hikaye

Péter Kanyó

 

producer, director, news-editor, editor-riporter, riporter

Filmography

producer
 
2004 Marokkó Tibivel
2003 Marokkó
A sziget neve: Korzika I-III.
2002 Tengernyi homok
2001 Vérbeli Ausztrálok
Drága Prága
2000 Félholdnak hódolók
DejaVu, avagy Magyarként Franciaországban
1999 Ausztrália új arca I-II.
Sziget kanári nélkül
Hindu istenségek
1998 Lignano Sabbiadoro
Fortyogó föld
Mézga klip
A sivatag rózsája
Olimpia előkészületek Magyarokkal
A mennyország és a pokol kapujában I.-III.
Odeon Filmmagazin
Chippendale show
director
 
2004 Marokkó Tibivel
2003 Marokkó
A sziget neve: Korzika I-III.
2002 Tengernyi homok
2001 Drága Prága
Vérbeli Ausztrálok
2000 Félholdnak hódolók
DejaVu, avagy Magyarként Franciaországban
1999 Ausztrália új arca I-II.
Sziget kanári nélkül
1998 Lignano Sabbiadoro
Olimpia előkészületek Magyarokkal
A mennyország és a pokol kapujában I.-III.
Odeon Filmmagazin
Chippendale show
A sivatag rózsája
news-editor
 
2001 Vérbeli Ausztrálok
Drága Prága
1999 Ausztrália új arca I-II.
editor-riporter
 
Olimpia előkészületek Magyarokkal
riporter
 
1999 Ausztrália új arca I-II.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dénes Timár - contributor  (7)
Alajos Berkenyei - director of photography  (6)
Gábor Vas - news-editor  (5)
Roland Handrik - editor  (4)
András Bordi - narrator  (3)
Árpád Albert - director of photography  (3)
"Toto" Ferenc Komjáti - production manager  (2)
András Steiner - sound engineer  (2)
Edit Jekkel - editor  (2)
Iván Verebély - actor  (2)

Genres

educational travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu