sex hikaye

Gyula Kovács

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2006 Az élet méltó befejezése
Checkpoint Szelmenc
Indián nyár
2005 Egy ember Munkácsról
Börtönévek
2002 Kertész Imre
1999 Tanyabejáró
1998 Kisberlin
1997 Lappföld, az utolsó vadon
Főváros a tó partján - Torontói magyarok
Indián nyár
1996 Haza Zambiába
1994 A százgyökerű szív
Tovább Zimbabwéba
Észhelyzet
Gyógyító agytudomány
director
 
1998 Csoszogós

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation educational portrait travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu