sex hikaye

Frigyes Gödrös

 

director, screenwriter, writer, dramaturg, actor

Filmography

director
 
2011 Viaje a la Semilla
2004 Történetek az elveszett birodalomból
2000 Glamour
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
1988 Da Capo
1977 Naplótöredék
1976 Búcsú és ünnep
1975 Kirándulás
Vegyipari szakmunkások
1974 Ifjú házasok
screenwriter
 
2011 Viaje a la Semilla
2004 Történetek az elveszett birodalomból
2001 Szemétdomb
2000 Glamour
writer
 
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
dramaturg
 
2010 Kolorádó Kid
actor
 
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu