sex hikaye

Lajos Enyedi

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2009 A mértékletesség nyomában
2008 Magyarország fényessége - Vitéz János
2006 Betájolt öröklét
Mesterművek a századforduló magyar építészetéből (Városházak)
2004 Teremtő szorgalom
Mesterművek a századforduló magyar építészetéből
2002 Hány kocka egy másodperc?
2001 Gigászok arca
2000 Kortársunk Vörösmarty
Provinciális szecesszió
1998 Polgársziget
1996 Beavatkozások
A fényesség titkainak tudója
Pungor Ernő akadémikus
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Károly Duló - director  (8)
Katalin Kútvölgyi - director  (4)
Emőke Mezey - dramaturg  (3)
László Makkai - production manager  (3)
Judit Csonka - director  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ágnes Völler - editor  (1)
Balázs Balogh - sound engineer  (1)
Eszter Kovács - editor  (1)
Éva Palotai - editor  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu