sex hikaye

Ottó Oláh

 

sound engineer, music, sound

Filmography

sound engineer
 
2013 Gingerclown
2011 Kaland
2009 Előttünk az élet – A világ első mobiltelefonkamerás mozifilmje
Álom.net
Oda az igazság!
2008 Pillangók
2007 A bárány utolsó megkísértése
Sínjárók
Tűzvonalban
2006 Akamas
Lopott képek
Ede megevé ebédem
2005 Fekete krónika: A kalapácsos költő
Fekete krónika: A szép méregkeverő
Egyetleneim
2004 A halál kilovagolt Perzsiából
A mohácsi vész
2003 A Pál utcai fiúk
Tulse Luper bőröndjei: A moab történet
Tulse Luper bőröndjei, 3. epizód - Antwerpen
Ragazzi di via Pál, I.
2002 Bánk bán
Kelj fel komám, ne aludjál!
Palace of dreams
Perlasca, un eroe italiano
2000 Anyád! A szúnyogok
Meseautó
Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1999 El Nino - A Kisded
Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1998 A rózsa vére
1996 Szeressük egymást gyerekek!
1992 Kék Duna keringő
1991 Isten hátrafelé megy
Fekete krónika
music
 
1996 Filmsámán
sound
 
2010 A titkos szám
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (10)
Csongor Fazekas - sound engineer  (7)
Gyula Hernádi - screenwriter  (7)
Zoltán Mucsi - actor  (7)
Péter Scherer - actor  (6)
Zsuzsa Csákány - editor  (6)
András Lovasi - actor  (5)
Ferenc Grunwalsky - director  (5)
Balázs Galkó - actor  (4)
Emese Vasvári - actor  (4)
Credited with more további közös

languages

english

Genres

adaptation drama war horror portrait romantic satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

e-mail olahotto@chello.hu
tel. +36-30/940-5881

Links

Port.hu