sex hikaye

Péter Pál Tóth

 

director, director of photography, editor, screenwriter, sound engineer

Filmography

director
 
2011 Türe, egy magyar falu
2008 Jegyzetek a biológiai fogorvoslásról
2006 Éltető mozgásban
2005 Egy szelet kenyérben
Valóban jót adunk
2004 Termékeny káosz
2003 A tanárnő és a biznisz
A termékeny káosz
2002 A tigrisszelídítő
2000 László Károly portréi
Jegyzetek a homeopatiáról
Égi háló
1999 Magyarok a Balkáni Háborúban 1991-1997
1997 A képíró
1996 Magukért nem felel senki
1994 Valaki bennem tovább él...
1992 Mária ottan érzi jól magát
Lumen Christi
Aranyfürész
Számvetés - rövidített változat
Muzsikás Együttes
Számvetés
Czivetekben tarczatok meg
Azelőtt magyarok voltunk
director of photography
 
2008 Jegyzetek a biológiai fogorvoslásról
2006 Éltető mozgásban
2005 Valóban jót adunk
Egy szelet kenyérben
2004 Termékeny káosz
2003 A termékeny káosz
A tanárnő és a biznisz
2000 Égi háló
László Károly portréi
1996 Magukért nem felel senki
editor
 
2006 Itt az idő
2003 A tanárnő és a biznisz
A termékeny káosz
screenwriter
 
2002 A tigrisszelídítő
2000 Jegyzetek a homeopatiáról
sound engineer
 
2006 Itt az idő

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu