sex hikaye

Csaba Bollók

 

director, screenwriter, director of photography, actor, creator

Filmography

director
 
2010 East Side Stories
2007 Iszka utazása
2006 Hordozható haza
2005 Természetes víziók
Miraq
2003 Róbert Gida Karácsonya
2002 Aranyszabály
2000 Egy este Domján Edittel
1999 Walden
Észak - észak
1996 Winnetou
1993 Ezüstkor
1991 Tangram
1990 "Úgy jere, hogy fogd a kezem"
1989 Zongoralecke
1987 Madárijesztő
Amerikai legenda - a Harley Davidson története
Szeress most!
Titanic
Ferenczes István
Egy legenda - a Harley Davidson története
screenwriter
 
2007 Iszka utazása
2005 Miraq
1999 Észak - észak
1996 Winnetou
1993 Ezüstkor
director of photography
 
2006 Hordozható haza
2002 Aranyszabály
1996 Ez van, Azarel
actor
 
2009 Mozi/film
creator
 
1995 Relikviák Amerikában

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama film etude educational short film crime portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu