sex hikaye

Szabolcs Tolnai

 

director, director of photography, screenwriter, editor-riporter, actor

Filmography

director
 
2007 Fövenyóra
2004 Hakushui napló
2002 A szürke gém (munkacím)
2001 Arccal a földnek
1998 Nyári mozi
director of photography
 
2004 Hakushui napló
2003 Egy ismeretlen naplója
screenwriter
 
2001 Arccal a földnek
1998 Nyári mozi
editor-riporter
 
2003 Egy ismeretlen naplója
actor
 
2010 Kormányeltörésben
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu